Közlemény: Az RCI hetek számozása 2023-ban

Tisztelt Klubtagjaink!

Az üdülési joggal kapcsolatban kibocsátott, szálláshely szolgáltatási díjról szóló számlán minden esetben – így az idei évben is – feltüntettük az adott üdülési hét kezdő és befejező napját, amikor Önök a saját hetüket igénybe vehetik. Mint az Önök előtt az üdülőhasználati/bérleti szerződésekből is ismert, az üdülési hetek számozása tekintetében egy speciális, az RCI cserszervezet által használt naptár érvényes, amely szerint minden évben az 1. hét az év első szombatján kezdődik.

2023-ban az RCI naptár szerint az 1. üdülési hét kezdő napja 2023. január 7. szombat, a további hetek pedig ennek megfelelően számozódnak. Kérjük, üdülése tervezésekor szíveskedjen a számlán feltüntetett pontos dátumra, vagy az e honlapon alább található 2023-ra érvényes RCI naptárra figyelemmel lenni!

Apartmanházainkban kellemes időtöltést kívánunk!

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.