Munkahelyi képzés - Pályázat

Tapasztalatunk alapján a szakképző intézmények, valamint az egyetemek képzéskínálata alapvetően univerzális, szerteágazó, általános tudást ad, és bár a szakirányoktól függően lehetőség van egy-egy területre koncentrálni, ám az intézményi keretek olykor nem teszik lehetővé a tananyag gyors változtatását és fejlesztését.
Éppen ezért van olyan képzésekre is szükség, amelyeket nem képzőhelyek, hanem a tudás forrásául szolgáló társaságok saját maguk szerveznek, ezek ugyanis lehetőséget nyújtanak a legújabb technológiák és eszközök megismerésére, illetve egy részük kimondottan folyamatokra, bizonyos műveletek végrehajtási módjára fókuszál. Ezért is döntött az Abbázia-Group Kft. arról, hogy saját dolgozóit képezze, részükre  belső tanfolyamokat szervezzen.   Ezen továbbképzések célja a cégen belüli folyamatok megértése, az alkalmazott rendszerek üzemeltetésének bemutatása, valamint a munkavállalók személyes és folyamatos szakmai képzése volt.

Nyertes pályázatunk projektleírása itt olvasható: katt ide

A kedvezményezett neve: Abbázia-Group Ingatlan Befektetési, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: Munkahelyi képzés megvalósítása az Abbázia-Group Kft. munkavállalói részére.
A szerződött támogatás összege:  14 845 492 Ft
A támogatás mértéke: 100%
A projekt befejezési dátuma: 2021.03.16.
A projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00920

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.