2024 - Évi rendes karbantartási munkálatok 

Tisztelt Klubtagjaink!

Klubtagjaink szívesen fogadták azt a néhány éve bevezetett gyakorlatot, amely szerint az Abbázia csoport által működtetett apartmanházakban az évi rendes karbantartási munkálatokat egy évben egyszer, lehetőleg abban az időben végezzük el, amikor legkisebb az esélye annak, hogy vendégeinket a zajjal és porral járó tevékenység zavarhatja. A legalkalmasabb idő erre általában az év első két hete, amikor egyrészt a legkevesebb az üdülési joggal lefoglalt hetek száma, másrészt pedig ez az az időszak, amelyet az érintettek is szívesen cserélnek el egy későbbi hétre, amikor feltehetően még kellemesebbek az üdülési körülmények.

 

Azok a kedves Klubtagjaink, akiknek az üdülőhasználati szerződés szerint az év 1. és 2. hetében (az RCI naptár szerint a 2024-ben január 6-án és a január 13-án kezdődő héten) rendelkeznek üdülési joggal, választásuk szerint a 9. hétig bezárólag, tehát a 3-9. hét valamelyikén tölthetik üdülési hetüket a szerződésükben megjelölt szállodában.

 

Kérjük, hogy a választott cserehétre vonatkozó igényét legkésőbb 2023. december 31-ig az Ön szállodájának recepciójával szíveskedjen egyeztetni az alábbi elérhetőségeken, a kapcsolatfelvételt lehetőleg e-mailen kezdeményezve:

 

Club Dobogómajor:

e-mail cím: info@clubdobogomajor.hu

telefonszám: +36-83/531-982/800-as mellék

 

Hotel Kalma, Kalma Villa, Apart Hotel Hévíz:

e-mail cím: info@hotelkalma.hu

telefonszám: +36-83/545-910

 

Keszthelyi Abbázia Club Hotels:

e-mail cím: info@abbazia-clubhotel.hu

telefonszám: +36-83/312-596

 

Abbázia Country Club (Nemesnép):

e-mail cím: info@abbazia-nemesnep.hu

telefonszám: +36-92/573-450

 

Telefonon a szállodák ez ügyben munkanapokon, 8 és 16 óra között állnak rendelkezésre.

 

Amennyiben valaki pihenését nem tudja átütemezni, vagy nem szívesen teszi azt, azok számára a Club Dobogómajor főépülete az első két héten is rendelkezésre áll, azonban csökkentett üzemeléssel, amelynek értelmében sem az étterem, sem pedig a wellness részleg nem lesz használható. Az itt töltött héten számítani kell továbbá, hogy a Club Dobogómajor területén is esetleg a pihenés szempontjából zavaró hatású karbantartási tevékenység folyik. Amennyiben Ön a Club Dobogómajor korlátozott működése mellett is mindenképpen az év első két hetében szeretné hetét eltölteni, úgy az erre vonatkozó igényét a Club Dobogómajor fenti elérhetőségén szíveskedjen jelezni!

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szállodák a cserehetet nem minden esetben tudják a saját, szerződés szerinti apartmanban biztosítani, de ilyen esetben is természetesen annak megfelelő kategóriájú, vendégeink megelégedésére szolgáló szálláshelyet bocsátanak rendelkezésre.

 

Megértését megköszönve, apartman-házainkban továbbra is jó pihenést kívánunk!

 

 

Keszthely, 2023. október 16.

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.