Decemberi zárolás feloldása

Tisztelt Klubtagjaink!

 Mint ahogyan azt az érintett Klubtagok a nekik megküldött leveleinkből már tudhatják, az energiaárak ugrásszerű megnövekedése miatt egyes szállodáinkat kénytelenek voltunk 2023 januárjában és februárjában zárva tartani, és így kellett, hogy határozzunk 2023 novemberére és decemberére vonatkozóan is.

A jelenlegi gazdasági helyzet alapján azonban lehetőséget látunk arra, hogy szállodáinkat 2023 decemberében is kinyissuk, így az idei év további részében novemberben csökkentett kapacitással tartunk majd nyitva a Club Dobogómajorban, valamint a hévízi és a nemesnépi apartmanházakban. (A keszthelyi házak egész évben üzemelnek.)

 

Ennek figyelembe vételével az egyes szállodák a következő RCI naptár besorolás szerinti heteken csökkentett kapacitással tartanak nyitva:

 

-       Club Dobogómajor: 47.,48.,49.,50. héten

-       Hévízi házak: 47., 48., 49. héten

-       Abbázia Country Club: 46., 47., 48., 49. héten

 

A Club Dobogómajor a 45., 46. héten, valamint az 51., 52. héten, a hévízi házak az 50.,51.,52. héten, a nemesnépi Abbázia Country Club pedig a 44., 45., valamint az 50., 51., 52. héten nyitva tartanak.

 

Felhívjuk a december hónapra üdülési jogosultsággal rendelkező tisztelt Klubtagjaink figyelmét, hogy – az eddig közölttől eltérően –, üdülési jogukat a fentiek szerint a szerződésüknek megfelelő héten is igénybe tudják venni.

 

Amennyiben valaki már élt a csere lehetőségével egy korábbi időpontra vonatkozóan, úgy választani jogosult:

 

-       vagy a visszaigazolt cserehéten veszi igénybe apartmanját,  

-       vagy a szerződés szerinti „eredeti”, decemberi időpontban.

 

Ez utóbbi esetben kérjük, hogy a cserét szíveskedjenek az adott szálloda recepcióján, írásban lemondani és egyben munkatársaink részére jelezni, hogy a szerződés szerinti héten kívánnak létesítményeinkben üdülni. Megkérjük az érintetteket, hogy az őszre (szeptember, október, november) átfoglalt cserehét lemondását legkésőbb 2023. június 1. napjáig szíveskedjenek közölni, hogy a szállodai kapacitások tervezhetők legyenek.

A tavaszi (április, május) már visszaigazolt csereheteket illetően szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a cserehetek módosítására csak abban az esetben van lehetőségük, ha a lemondás az érkezés előtt egy héttel, írásban megtörténik.

 

Az érinett szállodák elérhetőségei:

Club Dobogómajor: info@clubdobogomajor.hu, +36-83/531-982/800-as mellék

Hotel Kalma, Kalma Villa, Aparthotel: info@hotelkalma.hu, +36-83/545-910

Abbázia Country Club (Nemesnép): info@abbazia-nemesnep.hu, +36 92/573-450.

 

Megértésüket köszönjük, jó pihenést kívánunk! 

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.