Kedves Vendégeink!

A Club Dobogómajorban újra lehetősége van az online bejelentkezésre. Az O.L.C.I-hoz hasonlóan érkezés előtt kitöltheti a vendégadatokat, amennyiben az összes Önnel érkező vendég adatait előre elküldi nekünk a GoodID alkalmazáson keresztül, akkor érkezéskor egy egész hetes WIFI hozzáférést biztosítunk térítésmentesen.

Gyorsítsa fel bejelentkezését kényelmesen, otthonról vagy akár az autóból utazás közben elkerülve ezzel az esetleges sorban állást.
Telefonján, az alábbi linkre kattintva a goodID applikáció segítéségével egyszerűen és gyorsan bejelentkezhet szállodánkba:

https://goodidapp.page.link/kRf2xb2p73McvQC29

* A bejelentkezéshez szükséges adatokat a 2016. évi CLVI. törvény előírásai szerint okmányolvasás útján kérjük bemutatni a GoodID digitális irattárca segítségével. A GoodID auditált elektronikus hírközlő eszköz, amellyel biztonságosan oszthatja meg velünk a saját és az önnel utazók személyes adatait. A személyes adatokat más részére nem továbbítjuk vagy tesszük hozzáférhetővé. Alkalmazhatja a linket az Önnel együtt utazó vendégek adatrögzítéséhez vagy továbbíthatja is azt részükre.

Ha a bejelentkezéshez szükséges adatokat elküldte nekünk, akkor érkezéskor a recepción kérjük a „Fast checkin” pulthoz álljon.

 

                                                           Üdvözlettel:  Abbázia Group

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.