KLUBREND

Tulajdonosaink és RCI-s vendégeink részére

1. ÜDÜLŐNAPTÁR / HASZNÁLATI IDŐ
Az üdülési hetek 1-től 52-ig vannak számozva. Az 1. üdülési hét a naptári év első szombatján  kezdődik. Egy ennek megfelelő számozási terv, más néven üdülési naptár (RCI naptár) része a Klubrendnek.  Az  üdülő  használati  joga  mindig  szombaton  helyi  idő  szerint  16 órakor kezdődik és a rá következő szombaton 10 órakor ér véget.

2. AZ ÜDÜLŐK SZÁMA
Az apartmanokat alapvetően csak annyi személy veheti igénybe, ahány a bérleti szerződésben fel van tüntetve.  Háziállatok (beleértve a madarakat is) hozhatók.

3. ÁTVÉTEL ÉS ÁTADÁS
A használat kezdetekor kérjük vendégeinket, ellenőrizzék a víz, a világítás stb. működését a  berendezés  épségét  és  a  tisztaságot.  A  szabályos  átadást  és  átvételt  írásban  kell  megerősíteni.

4. HASZNÁLAT
Az  apartmanok  alapvetően  csak  üdülési  célra  használhatók.  Kérjük  a  házirend  szigorú  betartását. A tagok csak az üdülőhasználati díj megfizetése után vehetik igénybe az apartmanjukat.

5. PÓTLÓLAGOS KÖLTSÉGEK
Az  igénybevételtől  függően:  parkoló,  internet,  lovarda,  teniszpálya,  stb.  használata,  az  időközbeni takarítás, ill. extra ágyneműcsere külön fizetendő.
(Saját ágynemű használata tilos.)

Idegenforgalmi  adó  díját  a  mindenkori  idevonatkozó  rendeletnek  megfelelően  kell fizetni.  Az Idegenforgalmi  Adó  (IFA)  mértékét  a  helyi  önkormányzat  határozza  meg. Bővebb  információkat a szálloda recepcióján kaphat.

6. AZ APARTMAN RENDBEN TARTÁSA
Kérjük klubtagjainkat, hogy az apartmant a használat alatt tartsák tisztán és rendezetten.  Elutazás előtt legyenek szívesek elmosni az edényeket és kitakarítani a konyhai blokkot. Ennek elmaradása esetén extra takarítási díjat kell fizetni. Az esetleges technikai zavarokat, valamint az elveszett, sérült, vagy nem működő berendezési  tárgyakat kérjük, haladéktalanul jelentse a recepción. A javítás vagy pótlás költségei mindig a károkozót terhelik.

7. ÁTENGEDÉS
Az üdülőjog használatának 3. személy részére történő átadásához - bármilyen jogcímen is történjen - a 3. személynek írásbeli meghatalmazást kell adni. Az okozott károkért mindenkor a meghatalmazó felel.

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.