KLUBREND

AZ ABBÁZIA-GROUP ÜDÜLŐINEK KLUBRENDJE
Tulajdonosaink és RCI-s vendégeink részére

1. A SPECIÁLIS ÜDÜLŐNAPTÁR (RCI)
Az üdülési hetek a naptári évvel kezdődően, 1-től 52-ig számozottak. Az első üdülési hét minden évben az év első szombatján kezdődik és a hetek számozása ennek megfelelően folytatódik az adott évben. (Az RCI naptár szerinti hétszám eltérhet a naptári év hetének számozásától.) Az üdülőhasználati jogosultság az adott héten szombaton 16 órakor kezdődik és a következő szombaton 10 órakor ér véget.

2. AZ APARTMANT IGÉNYBEVEVŐK SZÁMA
Az apartmanokat alapvetően csak az üdülőhasználati/bérleti szerződésben feltüntetett férőhelynek megfelelő számú személy veheti igénybe. Egyes apartmanok külön díj ellenében pótágyazhatók és díjköteles az is, ha a férőhelyen felüli személy (gyerek) egyébként külön ágyat nem igényel.

3. A HASZNÁLAT JELLEGE
Az apartman kizárólag üdülési célra és csak az éves üdülőhasználati/bérleti díj hiánytalan megfizetését követően használható, a házirend betartása mellett. Amennyiben az apartmanban a használó kárt okoz, vagy az apartman állapota a rendeltetésszerű használattal járó takarításon túli tisztítást igényel, úgy ennek költségeit a használó köteles haladéktalanul megtéríteni. Saját ágynemű használata az apartmanban nem megengedett.

4. HÁZIÁLLATOK BEHOZATALA
Egyes apartmanokba külön díj ellenében fogadhatók be kisállatok.

5. PÓTLÓLAGOS KÖLTSÉGEK
Az apartman használója viseli az idegenforgalmi adót, amelyet tőle az üdülő szed be és továbbít a helyi önkormányzatnak. Az igénybevételtől függően viseli a vendég a gépkocsi parkoló, a vezetékes telefon, az internet, a lovarda, a teniszpálya használat, a külön takarítás és ágyneműcsere, valamint a háziállat itt tartózkodásának, illetve az egyéb igénybe vett szolgáltatásoknak a díját. Fogyasztási kötelezettség nincs.

6. AZ APARTMAN RENDBEN TARTÁSA
Az üdülőhasználati jog használójának az apartmant a használat idején tisztán kell tartania, és el kell kerülnie, hogy ott kár keletkezzen. Különösen figyelnie kell elutazás előtt az edények elmosására és a konyhai blokk kitakarítására, melynek elmaradása esetén az üdülő külön takarítási díjat számíthat fel. Amennyiben a vendég az apartmanban bármilyen meghibásodást, működési zavart, vagy károsodást észlel, úgy azt haladéktalanul jelentenie szükséges az üdülő recepcióján, majd pedig tűrnie szükséges a zavar, kár elhárítását, ha az olyan mérvű beavatkozás, amely nem igényli csereapartman biztosítását.

Az elveszett vagy nem működő berendezési tárgyakat a szobaleltárnak megfelelően a vendégnek elsődlegesen pótolni kell, amennyiben erre nincs lehetőség, úgy pedig ellenértéküket

7. AZ ÜDÜLŐHASZNÁLAT TOVÁBBI ÁTENGEDÉSE
A meghatalmazott az üdülőhasználati lehetőséget további személy részére nem adhatja át.

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.