Kuponkód

- felhasználási útmutató -


Tisztelt Látogató!

A kuponkóddal rendelkezők ezen az oldalon keresztül történő ajánlatkérés útján érvényesíthetik a részükre nyújtott kedvezményt.

Az Ön részéről már kézhez vett kódok egyikét az ajánlatkérés során – az időpont és létszám megadását követően – kérjük, írja a „promóciós kód megadása” fülre kattintva felugró mezőbe, hogy azt érvényesíteni tudja. (Egy kód csak egy alkalommal érvényesíthető, utólagos, helyszínen történő érvényesítés nem lehetséges, egyéb kedvezményekkel nem összevonható.)

Ajánlatunkat a kedvezmény összegének beszámításával adjuk meg.

Az „Abbázia kuponkód” felhasználási feltételei

Az „Abbázia kuponkód” szezonbontása

Kérjük válasszon szállodáink közül:

Marotta
Abbázia Club Hotel Marotta
Olaszországi szálloda a Le Marche régióban, közvetlenül a napfényes Adria partján. Magyar nyelvű személyzettel és a környék finomságaival
Keszthely
Abbázia Club Hotel***
Keszthely szívében, a Balaton part és a Festetics kastély közt félúton várja mindazokat, akik pihenni, szórakozni vagy akár kulturálódni érkeznek a Balaton fővárosába.
Márokföld
Abbázia Country Club*** superior
Családjának őrségi szállást, kutyabarát hotelt vagy természetközeli, idilli kikapcsolódást keres az Őrségben? Nálunk a család minden tagjára önfeledt pihenés vár. Kutyabarát hotel lévén pedig 4 lábú kedvencét is szeretettel látjuk.
Hévíz
Apart Hotel / Hotel Kalma***
Hévíz szívében, mégis nyugodt környezetben, a Tófürdőtől csupán 2 percnyi sétára található. Kényelmes, minden igényt kielégítő tágas apartmanjainkban pihentető napokat tölthetnek el.
Cserszegtomaj
Club Dobogómajor*** superior
A gyógytaváról híres üdülőváros, Hévíz határában kínál otthonos apartmanokat, stúdiószobákat a pihenni vágyó vendégek számára. A hatalmas, autómentes zöld területtel és zalai különlegességeket is kínáló saját étteremmel várjuk.

Elérhetőségek

  • Club Dobogómajor / Hotel Kalma / Apart Hotel / Abbázia Country Club
    / Abbázia Club Hotel:

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.