Kedves Klubtagunk!

A 2022 kora tavaszán kibontakozott energiaválság újabb, a szokásos üzleti kockázatok között nem kezelhető helyzet elé állította mind a gazdaságot, mind a magánembereket. Mint valamennyi más, közületi áron energiát vásárló gazdasági szereplő tekintetében, úgy az Abbázia csoporthoz tartozó szállodák esetén is az energiaárak drasztikus megemelkedése 2022-ben az előző évhez viszonyítva többszörösére növelte a működési költségeket, míg 2023-ra előrevetítve ez a mérték már elviselhetetlen nagyságrendűnek mutatkozik.

 

Az olaszországi Marottán található Abbázia Club Hotel Marotta gazdaságos és ésszerű működtetése érdekében az üzemeltető a drasztikusan megnövekedett energiaárak, illetve az infláció okozta bérnövekedések miatt 2023. évre vonatkozóan a rövidített szezonális nyitvatartás mellett döntött.

 

Ennek alapján 2023-ban e szállodánk

 

2023. június 17. napjától 2023. szeptember 16-ig

 

tart nyitva. Az RCI naptár szerinti hétbeosztás alapján tehát a szálloda a 24. héttől kezdődően a 36. hétig bezárólag látogatható.

 

Figyelemmel arra, hogy az Ön üdülőhasználati joga a 24. hetet megelőző vagy a 36. hetet követő időszakban van, kérjük, hogy jogosultságát az alábbi 3 hét valamelyikén szíveskedjen igénybe venni: 2023. évben június 17. és július 1. között (RCI naptár szerinti 24. vagy 25. héten), illetőleg szeptember 9. napjától szeptember 16-ig bezárólag (RCI naptár szerinti 36. héten) a szállodával előre egyeztetett időpontban.

 

Az előzetes egyeztetés 2023. május 31-ig bezárólag az info@clubhotel-marotta.com e-mail címen lehetséges. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a cserehét kiadására a szabad kapacitásaink terhére tudunk lehetőséget biztosítani, amely a rövidített szezonális nyitvatartás miatt az adott időszakban csak korlátozottan áll rendelkezésre. Erre tekintettel érdemes a csere iránti igényt mielőbb bejelenteni, esetlegesen pedig több alternatívával is tervezni.

 

Köszönjük szíves megértésüket, és reméljük, hogy a megváltozott időpontban is kellemes nyaralásban lesz része marottai hotelünkben!

 

Marotta, 2022.11.29

Üdvözlettel:
Koltai Krisztina
szállodavezető                                                        
ABBÁZIA S.R.L.


Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.