Az „Abbázia kuponkód” felhasználási feltételei

Érvényes: 2022. november 17. napjától

1. A Szolgáltatók adatai:

Helicomplex Ingatlanberuházó, Értékesítő, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (rövidített neve: Helicomplex Kft., székhelye: 8360 Keszthely, Erzsébet királyné útja 21., cégjegyzékszáma: 20-09-074902, adószáma: 25436905-2-20)

Kalmainvest Befektetésszervező és Idegenforgalmi Korlátolt Felelősségű Társaság (a cég rövidített elnevezése: Kalmainvest Kft., székhelye: 8360 Keszthely, Erzsébet királyné útja 21., cégjegyzékszáma: 20-09-074904, adószáma: 25436967-2-20)

ABBÁZIA S.R.L. (székhelye: Olaszország, 61037 Mondolfo, Via Cristoforo Colombo 107., nyilvántartási száma: 0214950410)

2. A Felhasználó:

Felhasználónak minősül az a személy, aki az üdülőhasználati szerződésének lehetetlenülés következtében történő megszűnését követően, a jelen leírás szerinti kuponokkal kedvezményes üdülést vesz igénybe.

3. Az „Abbázia kuponkód” fogalma, érvényessége és hatálya:

A Szolgáltatók 2023. január 1-től az alábbi, „Szezonok” megnevezésű táblázat alapján, 2023. március 1. és 2032. december 31. között, évente 2 alkalommal, egyedi kedvezményt biztosítanak a Felhasználónak 7 éj foglalása esetén. A Szolgáltatók a 10 évre vonatkozóan előre, évi 3 kupont biztosítanak a Felhasználó számára: egy 20%, egy 30% és egy 40%, a mindenkori piaci árú szálláshely szolgáltatási díjból számított kedvezményt tartalmazót, melyek közül évente 2 váltható be a Felhasználó választása alapján, az itt megfogalmazott feltételek szerint.

4. Az „Abbázia kuponkód” felhasználása:

Az „Abbázia kuponkód”-ra jogosult Felhasználónak legfeljebb 10 évig, de maximum 2032. december 31. napjáig, évente két alkalommal – szezononként 1-1 hétre (8 nap/7 éjszaka) – lehetősége van arra, hogy a https://abbaziagroup.com weboldalon található szálláshelyek valamelyikétől (kivétel ez alól a Petneházy Club Hotel***) szállásajánlatot kérjen. A Szolgáltatók a 10 év elteltét követően – kérésre – újabb 10 évre, de maximum 2042. december 31. napjáig, ugyanilyen felhasználási feltételekkel, ugyanennyi kupont biztosítanak.

A szálláshelyek által a Felhasználó kérésére megküldött ajánlatban feltüntetett szállásdíjak a kuponkód által biztosított kedvezményt már tartalmazzák, azzal, hogy az adott kedvezmény megfelel a jelen szabályzat 8. pontjában írt „Abbázia kuponkód” kedvezmények szezonbesorolása szerinti mértéknek.

Foglalásonként csak egy „Abbázia kuponkód”-hoz tartozó kedvezmény használható fel, egyéb kuponnal, vagy más kedvezményekkel a kuponkód nem vonható össze.

Az „Abbázia kuponkód” kizárólag 8 nap/7 éjszakára történő foglalás esetén váltható be, ennél rövidebb vagy hosszabb időszak foglalása során a kupon nem érvényesíthető.

A keszthelyi Abbázia Club Hotelben és a marottai Abbázia Club Hotelben a szállás kizárólag pénteki érkezéssel és pénteki távozással, míg a további szálláshelyeken kizárólag szombati érkezéssel és szombati távozással foglalható le.

5. Az „Abbázia kuponkód” által biztosított kedvezményeket az alábbi szálláshelyeken lehet érvényesíteni:

  • Abbázia Club Hotel, 8360 Keszthely, Erzsébet Királyné útja 23.
  • Abbázia Country Club, 8976 Márokföld, Határ út 3-7.
  • Apart Hotel, 8380 Hévíz, Erzsébet királyné utca 19.
  • Club Dobogómajor, 8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.
  • Hotel Kalma, 8380 Hévíz, Rákóczi utca 12-14.
  • Abbázia Club Hotel - Marotta, I-61035 Olaszország, Mondolfo, Lungomare C. Colombo 107.

Az Abbázia Club Hotel Marotta olaszországi szálláshely szezonális működésére való tekintettel évente egy alkalommal, egy 20%-os kupon használható fel.

6. Az ajánlatkérés indítása:

A Felhasználó az ajánlatkérést a www.abbaziagroup.com/abbaziakupon oldalon látható, a szállodákat ábrázoló ikonokra kattintva, vagy az alábbi felületekről indíthatja:

7. Az ajánlatkérés folyamata:

Amennyiben a Felhasználó a https://abbaziagroup.com oldalról indítja az ajánlatkérést, úgy először szükséges kiválasztania a szálláshelyet. Amennyiben a Felhasználó a szálláshelyek saját weboldaláról indítja a foglalást, úgy az ajánlatkérés közvetlenül az adott szálláshelyhez érkezik. A kiválasztást követően naptár szerint meg kell adni a kívánt időtartamot (amely nem lehet rövidebb, sem hosszabb 8 nap/7 éjnél), az apartman típusát és vendéglétszámot (felnőttek, gyerekek számát, valamint a gyerekek életkorát), továbbá a promóciós kódot, amely a Felhasználó részére korábban, írásban megküldött „Abbázia kuponkód”. A szálláshely által megküldött ajánlatban már a kuponkóddal csökkentett kedvezményes árak szerepelnek. Amennyiben az ajánlat elnyeri a Felhasználó tetszését, úgy az üdülést a fizetési mód kiválasztását követően egy kattintással lefoglalhatja.

Foglalás esetén a foglalás automatikusan bekerül a kiválasztott szálloda rendszerébe, a visszaigazolás pedig szintén automatikusan kiküldésre kerül a foglalásban a Felhasználó által megadott e-mail címre, valamint másolatban a szálláshely e-mail címére. Az „Abbázia kuponkód” utólagos, helyszínen történő érvényesítése nem lehetséges, illetve a kupon használata egyéb kedvezményekkel nem összevonható.

8. Az „Abbázia kuponkód” kedvezmények szezonbesorolása:

A Szolgáltatók kijelentik, hogy a kedvezmények biztosítására addig vállalnak kötelezettséget, amíg az adott létesítményben szállásszolgáltatási tevékenységet végeznek. Amennyiben valamely szálláshelyen a Szolgáltató által végzett szállásszolgáltatási tevékenység megszűnik, úgy az erről szóló értesítést a Szolgáltató a változást megelőző legalább 30 nappal a www.abbaziagroup.com/abbaziakupon oldalon közzéteszi. Ez esetre a Szolgáltató kártérítési felelősségét kizárja, kivéve az addig már lefoglalt szálláshely díjának haladéktalan visszafizetésére irányuló kötelezettségét.

A Szolgáltatók felhívják a figyelmet arra is, hogy a foglalási igényt csak akkor áll módjukban fogadni, amennyiben a kedvezményes üdülési lehetőség biztosítására szolgáló szabad kapacitással rendelkeznek.

 9. A fizetés módja:

A Szolgáltató a Felhasználó részére nyújtott kedvezményes szállásfoglalás ellenértékére (100%-ára) foglaláskor tart igényt, online bankkártyás és online SZÉP-kártyás fizetés esetén a foglalás pillanatában, offline fizetési módot (bankkártyás utalás, SZÉP-kártyás utalás) választva a foglalást követő 3 napon belül.  A Szolgáltató az Abbázia Club Hotel Marotta szálláshely kivételével elfogad egyéb készpénzkímélő fizetési eszközöket is, amelyek a következők lehetnek: hitelkártya, Széchenyi Pihenő Kártya, továbbá külön szerződés alapján ajándékutalvány, voucher, stb.

 10. Lemondási, elállási feltételek:

Amennyiben a Szolgáltató az ajánlatában más feltételt nem határozott meg, a szolgáltatás kötbérmentes lemondására az érkezés előtti napot megelőző 14. nap, helyi idő szerint 16:00 óráig van lehetőség.

Ha a szerződő fél a szolgáltatások ellenértékét a szerződésben foglalt módon teljes egészében kifizette, de az érkezési napon helyi idő szerint 24:00 óráig nem érkezik meg, és/vagy a meg nem érkezést legkésőbb az érkezési napot megelőző 14 naptári napig írásban nem jelzi, a Szolgáltató a szerződésben meghatározott teljes összeget kötbérként érvényesíti. Meg nem érkezés és jelzés hiányában a Szolgáltató szolgáltatási kötelezettsége megszűnik.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a Felhasználó által megrendelt és visszaigazolt szolgáltatások teljesítésétől legkésőbb a szolgáltatások igénybevételének megkezdését megelőző 30 nappal  – a Felhasználó részére írásban megküldött nyilatkozattal – elálljon, a Felhasználó által pénzben megfizetett összeg egyidejű visszautalása vagy Széchenyi Pihenőkártyáról (SZÉP kártyáról) történt előlegfizetés esetén a SZÉP kártyára történő visszatérítés mellett.

11. A szolgáltatás igénybevételének módja és feltételei:

A Vendég a szobát az érkezés napján, szombat 16:00 órától (kivéve a keszthelyi Abbázia Club Hotelt és az olaszországi Abbázia Club Hotel Marottát, ahol péntek 16:00 órától) foglalhatja el (Check in), és az utolsó tartózkodási napon délelőtt 10:00 óráig köteles elhagyni (Check out). A tartózkodási idő nem lehet sem rövidebb, sem hosszabb, mint 8 nap/7 éjszaka.

12. Egyéb rendelkezések:

A Szolgáltatók a személyes adatok kezelésével kapcsolatos rendelkezéseket adatkezelési tájékoztatóban foglalják össze, amely a következő linken érhető el: https://abbaziagroup.com/adatkezelesi-tajekoztato

Amennyiben az „Abbázia kuponkód”-dal kapcsolatos itt írt feltételek eltérően nem rendelkeznek, úgy a szállodai szolgáltatás igénybevétele során alkalmazandók a https://abbaziagroup.com/aszf linken elérhető általános szerződési feltételek.

13. Kapcsolat:

Az „Abbázia kuponkód” felhasználásával kapcsolatban felmerülő kérdések tekintetében a Szolgáltatók értékesítési részlege készséggel áll rendelkezésére.

Elérhetőség: kupon@abbaziagroup.com

Keszthely, 2022. november 17.

Az adatkezelés időtartama: egy év.

             Abbázia S.R.L.                            Helicomplex Kft.                   Kalmainvest Kft.

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.